Charlotte Velling

Få hjælp til dit barn med baby- og børnezoneterapi

Baby- og Børnezoneterapi

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom og blid behandling. Det er vigtigt at barnet føler sig tryg og får en god oplevelse. De fleste børn kan lide behandlingen og falder til ro, nogle falder i søvn. Behandlingen til babyer varer ca. 15-25 minutter, afhængig af hvad babyen vil være med til. Hos større børn varer behandlingen ca. 30 minutter.

Selve behandlingen foregår ved at barnet ligger på en briks med et tæppe over. Spædbørn kan også sidde hos mor eller far eller behandles mens der ammes. Vigtigst er det, at vi finder den bedste måde babyen er tryg ved. Med blide tryk og massage undersøges foden og der afbalanceres hvor der er behov for det. Nogle bliver afslappede med det samme, mens andre kan blive lidt urolige og græde. Begge dele er normalt.

Børn og babyer reagerer ofte rigtig godt på zoneterapi og har ofte ikke brug for så mange behandlinger. Med zoneterapien kan barnet blive mere roligt, bedre tilpas og søvnen forbedres.

Indenfor det første døgn kan der godt opleves en forværring af det problem de kom med, inden det bliver bedre. Nogle oplever effekt allerede efter første behandling, men de fleste har gavn af op til 3 – 5 behandlinger.

“Det er vigtigt, at barnet føler sig tryg og får en god oplevelse.”

Zoneterapi til børn kan også bruges forebyggende, bl.a. til at booste immunforsvaret. Derudover kan zoneterapi til børn og babyer hjælpe på:

Barn

Baby