Charlotte Velling

Zoneterapeut og Akupunktør
i Randers

Charlotte Velling

Velkommen til zoneterapi og akupunktur i Randers. Jeg er RAB godkendt zoneterapeut og akupunktør og har klinik i Randers C.

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Det betyder, jeg opfylder en række krav til grunduddannelse og løbende efteruddannelse.

Med zoneterapi og akupunktur får du hjælp til at styrke din sundhed og bringe din krop i balance. Zoneterapi og akupunktur kan være med til at styrke dit immunforsvar, give dig mere energi eller ro i kroppen, alt efter hvad dit behov er.

Hvordan foregår en zoneterapi og akupunktur behandling

Når du kommer til behandling i min klinik, oplever du en tryg og afslappet atmosfære, hvor der er ro og tid til dig. Ved første behandling opretter jeg en journal, og vi gennemgår de symptomer du oplever, og jeg spørger ind til, hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Jeg stiller en række opklarende spørgsmål for at kunne tilrettelægge den bedste behandling til dig.

Med zoneterapi og akupunktur i min klinik i Randers hjælper du kroppen til nænsom selvhelbredelse, så din krop kommer til at fungere optimalt igen.

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der er brug for. Generelt kan man sige, at jo længere tid du har gået med et symptom, jo flere behandlinger skal der til. Det betyder også noget, om du kommer med et akut eller kronisk problem. Langt de fleste oplever en forskel og forbedringer efter 2 til 3 behandlinger. Men nogle gange kræver det flere behandlinger.

Krop og sind i balance med zoneterapi og akupunktur

Sundhed for mig er, når både krop og sind er i balance. Jeg har altid været nysgerrig på hvorfor kroppen og sindet kommer i ubalance. Ingen mennesker er ens, men kroppen fortæller os altid, når der er noget, vi skal rette op på. Vi skal bare lære at lytte til den.

I et behandlingsforløb kommer du længst hvis du også selv er aktiv. Det kan være du skal kigge på, om der er noget der presser eller belaster dig. Kost, søvn, frisk luft og motion har også betydning. I et zoneterapiforløb og akupunkturforløb giver jeg vejledning i kostvaner samt valg af vitaminer og mineraler og eventuelt homøopati. Homøopati er lægemidler der udvindes af stoffer fra plante-, mineral- og dyrelivet.

Reaktioner ved zoneterapi og akupunktur

Når du starter med at få zoneterapi og akupunktur, kan du opleve at gamle skavanker eller sygdomme, der ikke tidligere er blevet kureret eller er blevet undertrykt af medicin, kortvarigt kan bryde ud igen for derved at forsvinde.

Jeg glæder mig til at se dig.

Zoneterapeut og Akupunktør
Charlotte Velling
RAB - Registreret Alternativ Behandler

Velkommen til min klinik

Klinikken - Charlotte Velling Møller
Zoneterapi i klinik - Charlotte Velling Møller