Charlotte Velling

Det siger kunderne

Når du træder ind af døren til Charlottes klink, så emmer det af varme, god stemning og tryghed. Charlotte møder dig med stor empati, nærvær og professionalisme.

Årsagen til mit første møde med Charlotte, var en genstridig og kronisk byld i underliv/bughule samt et kropsligt system på overarbejde. Intet havde umiddelbart effekt Med Charlottes kyndige dobbelt behandlinger og homøopatisk medicin, fik hun styr på bylden. Det kræver dog, at jeg stadig får behandlinger ved Charlotte jævnligt, men det virker. Intet mindre end imponerende og fantastisk.

Som ekstra bonus oveni har Charlotte samtidigt givet mig mere tiltrængt energi, ro og overskud. Jeg takker Charlotte fra hele mit hjerte. Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte Velling til alle der trænger til et løft og boost.

- Oktober 2023 -

Min søn på 12 har allergi, som hen over de sidste par år har slået ud med nyseanfald og kløe i øjne og hals. En blodprøve ved lægen afslørede allergi over for blandt andet støv, kat, hund og mælk.

Han har fået zoneterapi hos Charlotte kombineret med et boost af kosttilskud, og rent faktisk er allergien helt faldet til ro.

Det har været en super behagelig oplevelse, som han glædede sig til, og jeg er helt lettet over at være fri for at give ham
medicin.


- April 2022 -

Jeg kan kun anbefale Charlotte Velling Møller.

Efter 6 år med nakkesmerter, der samtidig udløste migræne, fandt Charlotte ind til årsagen og kombineret med behandlinger er jeg nu helt uden symptomer.

- December 2020 -

Jeg havde gennem længere tid oplevet nedsat energi, vægtøgning og vand i kroppen.

Jeg talte med Charlotte for at høre, om det var noget, hun kunne hjælpe med, og det kunne hun. Jeg var ærligt lidt skeptisk, da jeg havde prøvet flere andre ting, men gav det en chance. Allerede efter første gang var det MÆRKBART bedre.

Jeg har valgt at fortsætte ved Charlotte, da behandlingen virkelig hjælper både på krop og sind. Og jeg kan give de største og varmeste anbefalinger af Charlotte.

- Maj 2020 -

Charlotte er en omsorgsfuld og grundig behandler.

Efter en sygemelding med stress har de 6 behandlinger fjernet min træthed, hovedpine og rygsmerter.
Sammensat med Charlottes råd om kost og vitaminer kan jeg give mine varmeste anbefalinger herfra.

- August 2019 -

Fantastisk nærværende og opmærksom behandling. Der er fra start en ro og gæstfrihed, der giver en behagelig, interesseret, tryg, og personlig stemning.

Jeg har brugt Charlottes zoneterapi over en længere periode. Formålet var behandling af astma og høfeber. Det har haft en fantastisk effekt både på min astma, som er væsentligt forbedret og jeg har ikke haft gener af høfeber i år. Charlotte har ovenikøbet fået bugt med flere års daglig hovedpine.

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte til behandling og rådgivning.

- Juli 2019 -

Jeg har besøgt Charlotte i forbindelse med overgangsalderen.

I løbet af få behandlinger forsvandt symptomerne, hvilket er en stor lettelse. Charlotte giver en professionel behandling, hvor man føler sig i trygge hænder. Hun arbejder kyndigt og giver gode råd om kosttilskud og vitaminer. Jeg giver Charlotte den bedste anbefaling.

- Juni 2019 -